اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

طراحی پنهان انگلیس برای پرونده‌سازی علیه ایران

طراحی پنهان انگلیس برای پرونده‌سازی علیه ایران دولت انگلیس در چارچوب اجرای طرحی مخفی، به‌دنبال زمینه‌سازی برای متهم کردن ایران به دست داشتن در حوادثی است که می‌تواند با برنامه‌ریزی سرویس‌های اطلاعاتی این کشور برای عناصر ضدانقلاب ایرانی حاضر در انگلیس به وقوع بپیوندد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 14
کد خبر: ۱۷۳۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ اخبار رسیده به «نورنیوز» حاکی است؛ دولت انگلیس در ادامه اقدامات ضد ایرانی خود ضمن فضاسازی‌های هدایت شده رسانه‌ای، به‌دنبال متهم‌سازی نهادها و افراد وابسته به جمهوری اسلامی ایران به استفاده از شبکه‌های فعال در زمینه جنایت‌های سازمان یافته به منظور ربایش یا حذف عناصر ضدانقلاب در این کشور است.


زمینه‌سازی رسانه‌ای این طرح، مشخصا از سوی روزنامه «تایمز» در حال پیگیری است.


این روزنامه که ارتباطات نزدیکی با دستگاه‌های امنیتی و انتظامی انگلیس دارد تاکنون چند گزارش ویژه در این خصوص تهیه و منتشر کرده که آخرین مورد آن روز هفدهم بهمن‌ماه بوده است.


روزنامه تایمز یکی از سردمداران خط‌دهی به مقامات انگلیس و اروپا در موضوع تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز بوده است.


در این رابطه طی روزهای گذشته پلیس انگلیس با هدف تحت تاثیر قرار دادن ایرانیان مقیم این کشور و فعال نمودن غیر مستقیم آنها در ترویج و تبلیغ این خبر کذب، چند نفر از عناصر ضدانقلاب فعال در این کشور را احضار و در این خصوص به آنها هشدار داده است.


چندی قبل نیز رئیس سرویس اطلاعات داخلی انگلیس بدون اینکه هیچ مدرکی ارایه کند مدعی شد؛ ماموران جمهوری اسلامی ایران قصد داشته‌اند ده نفر از عناصر ضد انقلاب را که در انگلیس حضور دارند ربوده و به ایران منتقل کنند!


پیگیری این طرح از سوی دولت انگلیس ضمن آنکه اقدامی در چارچوب سیاست جاری این کشور در زمینه ایران‌هراسی است، زمینه‌سازی برای افزایش تبلیغات منفی علیه کشورمان به بهانه بروز حوادث مختلفی است که می‌تواند با برنامه‌ریزی سرویس‌های اطلاعاتی این کشور برای عناصر ضد انقلاب ایرانی حاضر در انگلیس به وقوع بپیوندد.


طراحی و پیاده‌سازی این خط جدید تبلیغاتی در شرایطی که رسانه‌های فارسی‌زبان لندنی پس از توقف کامل اعتراضات خیابانی ماه‌های گذشته در ایران، در شرایط کاملا انفعالی با بحران سوژه مواجه شده‌اند می‌تواند نقش تنفس مصنوعی به آنان را نیز داشته باشد./ نور نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار